cuplu-canare-caraibe

Cuplul care a navigat din Insulele Canare în Caraibe, uimit să afle cât de repede s-a răspândit coronavirusul

Cum au aflat cei doi despre pandemie

Un cuplu care a navigat din Insulele Canare în Caraibe a fost uimit să afle că virusul a cuprins toata lumea – după ce au întrerupt contactul cu lumea exterioara  timp de 25 de zile.

Elena Manighetti și Ryan Osborne și-au părăsit locul de muncă în 2017 și au decis să navigheze în întreaga lume.

Elena – marketer, in varsta  de 32 de ani și  Ryan – inginer civil, in varsta  de 33 de ani, au plecat din insulele spaniole la 28 februarie, când numai China era în blocaj.

Au plănuit să ajunga pe Guadelupa, dar în mijlocul Oceanului Atlantic, prietenii le-au spus că unele insule din Caraibe își închid granițele din cauza coronavirusului.

Cuplul căsătorit, care a trăit anterior în Manchester, și-a schimbat cursul spre Grenada și, în cele din urmă, au andocat monohull-ul Tayana numit Skua,  în vârstă de 44 de ani si 11 metri lungime, în Bequia, parte din Saint Vincent și insulele Grenadine la 25 martie și au aflat de intinderea coronavirusului in intreaga lume. 

Elena, care este originară din Lombardia, Italia, a spus: „În februarie am auzit că există un virus în China, dar cu informațiile limitate pe care le-am avut ne-am gandit ca atunci când vom ajunge în Caraibe în 25 de zile, totul va fi terminat.

Am spus contactelor noastre de pe țărm că nu vrem să auzim nicio veste proastă în timpul traversării Atlanticului, ceea ce a fost o muncă dificilă, deoarece a fost o veste destul de proastă.

Orașul meu natal se află în regiunea italiană a Lombardiei, care a fost una dintre cele mai afectate din lume.
„Ryan și cu mine nu ne-am dat seama cum a afectat familiile noastre până când nu am tras la mal și am reușit să-l sun pe tata.

„Mi-a spus să nu intru în panică, dar orașul nostru a fost una dintre cele mai afectate zone la nivel global.”

Acum, cuplul intenționează să navigheze spre sud, atunci când va fi în siguranță, pentru a evita sezonul uraganelor și apoi să rămână în Caraibe explorând insulele.

Sursa: thesun.co.uk

Vezi si: Insulele Canare ar putea relua turismul intern din vara

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters