Consiliul Mondial al Turismului și Călătoriilor (WTTC) – 8 sfaturi de calatorie

Afla cum poti calatori responsabil in aceasta perioada

O serie de sfaturi utile pentru călătorii pentru a asigura călătoriile responsabile în timpul epidemiei de coronavirus au fost dezvăluite de Consiliul Mondial de Turism și Turism (WTTC).

Experți de turism din cadrul organizației internaționale cu sediul în Londra, care promovează sectorul Turism și Turism la nivel mondial, au emis sfatul pentru a se asigura că călătorii pot continua să se deplaseze liber, dar responsabil.

Măsurile includ urmarea sfaturilor guvernamentale și medicale, asigurându-vă că sunteți asigurat, amânând în loc să anulați călătoriile, nu stigmatizați pe cei care suferă de răceli normale, împărtășiți experiențe pozitive de călătorie, pur și simplu măsuri de igienă și păstrați calmul, mai degrabă decât panica.

Gloria Guevara, președinte și CEO WTTC, a declarat: „Milioane de oameni continuă să călătorească în siguranță în întreaga lume cu trenuri, zboruri, mașini și croaziere, în ciuda izbucnirii coronavirusului.

„De asemenea, vrem să ne asigurăm că ei călătoresc în mod responsabil. Prin urmare, WTTC recomandă să urmați o serie de opt măsuri simple și ușor de înțeles pentru a combate COVID-19. Aceste sfaturi utile de călătorie le vor oferi oamenilor liniște sufletească și le vor permite să se orienteze spre destinații apropiate și îndepărtate, în siguranță și în siguranță. „

„Călătorii și turismul reprezintă o parte semnificativă a economiei globale și afectează direct zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Prin urmare, este esențial ca cei care calatoresc cu afaceri și în timpul liber să ia măsuri bazate pe fapte, mai degrabă decât în ​​panică.

Experții WTTC de călătorii au sugerat următoarele sfaturi de călătorie:

1. Urmați sfaturile guvernamentale – Urmați întotdeauna sfaturile oferite de guvernul dvs., indiferent dacă vă doriți să călătoriți sau ați ajuns în țara de origine. Dacă sunteți un călător care se întoarce dintr-o zonă afectată, consultați sfaturile administrației locale cu privire la orice măsuri pe care ar trebui să le faceți la sosire.

2. Căutați sfaturi medicale – Dacă vă simțiți rău, consultați un profesionist medical, indiferent dacă v-ați întors dintr-o călătorie, intenționați să călătoriți sau pur și simplu vă bucurați de orașul natal.

3. Asigurați-vă – asigurați-vă că aveți o asigurare de călătorie completă. Dacă nu, asigurați-vă că primiți o asigurare de călătorie pentru fiecare călătorie pe care o luați.

4. Amânați, nu anulați – Dacă Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau țara dvs. nu recomandă călătoriile către destinația aleasă, luați în considerare rezervarea pentru o altă dată. În mod alternativ, puteți lua în considerare schimbarea destinației. Multe companii aeriene și lanțuri hoteliere renunță la taxe de anulare și oferă politici de rezervare mai flexibile.

5. Nu stigmatizați – Deși sănătatea este întotdeauna un motiv natural de îngrijorare, multe persoane suferă de o răceală în această perioadă a anului, deci este important să nu stigmatizați oamenii, în special turiștii și grupurile individuale din China și Asia.

6. Spălați-vă pe mâini și acoperiți – Igiena bună este cea mai importantă linie de apărare, așa că asigurați-vă că vă spălați mâinile pe parcursul zilei, folosind fie săpun și apă, fie un produs igienizant pe bază de alcool timp de cel puțin 20 de secunde. De asemenea, nu uitați să vă acoperiți gura și nasul cu un țesut sau cu mâneca (nu cu mâinile) atunci când tuseți sau strângeți.

7. Share-uiti experiențe de călătorie pozitive – Utilizați social media pentru a vă împărtăși poveștile voastre pozitive.

8. Păstrați calmul – Existați prudență, dar nu vă panicați.

WTTC a cerut, de asemenea, guvernelor să închidă frontierele, interdicțiile de călătorie, precum și politici mai extreme, care să nu împiedice răspândirea coronavirusului.

În schimb, a cerut autorităților locale și mondiale să răspundă cu măsuri proporționale pentru a se asigura că călătoria esențială nu a fost sufocată.

Sursa: wttc.org

Vezi si : Angajatii din turism ar putea fi scutiti de plata taxelor pe salarii

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters