covid-predictii-turism

Călătorii și turism – 12 predicții despre viitorul nostru

Cum arata viitorul in privinta turismului

Andrew J. Wood, președintele Skal International, Bangkok, ne impartaseste gândurile sale  cu privire la ceea ce s-ar putea imptampla in sectorul turistic odată ce  COVID-19 va începe să se disipeze.

Cine a spus că virusul nu se va schimba lumea, a gresit. 

Au fost atât de multe schimbări în ultimele trei luni, industria noastră continuă să cada, deoarece toate planurile de marketing și de afaceri ies pe fereastră, în timp ce întreaga lume a pus frânele și a ajuns la un stop complet.

Așadar, când roțile vor începe să se întoarcă din nou, ce vom vedea?

Iată cele 12 predicții ale mele pentru industria de turism. Se bazează pe experiența mea în Asia, cu toate că suntem o industrie globală și cred că există ramificări globale.

1. Coronavirusul se va disipa si va fi din ce în ce mai puțin mortal, dar nu va dispărea.
2. Izbucnirea unor noi focare reprezintă un pericol foarte real și țări precum Noua Zeelanda și AUSTRALIA discută deja păstrarea frontierelor ÎNCHISĂ pentru 12 LUNI pentru a evita orice revenire.

3. Oprirea atât a vizitelor in interiorul tarii cât și a celor in afara tarii. Nu vor fi singuri cei din Australia si Noua Zeelanda – alte țări vor restricționa accesul.
4. Turismul intern și călătoriile sunt setate la EXPLODEZE.
5. Călătoria în familie va avea, de asemenea, un boom. Factorii de decizie – vor fi copiii! Echipamente de activități și meniuri în jurul factorilor de decizie.
6. Vacanțele cu experiente si activități vor fi esențiale.
7. Hotelurile vor controla mai ferm preturile – având cele mai bune tarife disponibile doar pe site-urile lor pentru rezervările directe și propriile platforme de socializare.
8. Călătoria ecologică și îngrijirea mediului vor înregistra o creștere a volumului record, pe măsură ce publicul călător este acum dorinic de calatorii, după efectele unui virus care a oprit lumea pe urmele sale.
9. Călătoria de afaceri și naveta zilnică vor scădea pe măsură ce ne vom îmbrăca la muncă acasă Functioneaza! Vom vedea, în locațiile orașului, business-ul redus până la 4Z3N (4 zile, 3 nopți) în timpul săptămânii, iar afacerea de petrecere a timpului liber se ridică la 3Z2N.
10. Videoconferințele și seminariile web vor crește, dar vor avea loc întâlniri și conferințe față în față, precum și spectacole comerciale și congrese. Suntem oameni și ne place interacțiunea umană.
11. Pe măsură ce călătoriile casnice și de familie cresc, ocupanțele hoteliere de 5 stele vor scădea.

12. Hotelurile din gama medie vor înregistra cea mai rapidă creștere.
Stai în siguranță, stai bine! 

Sursa: traveldailymedia.com

 

Vezi si: Schimba tichetele de vacanta cu bani de vacanta 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters