Business Trip la World Travel Market Londra 2019

Ce se intampla la Targul International de Turism

    Colegii nostri se afla in aceasta saptamana la targul de turism de la Londra, cel mai important eveniment global din industria turismului.

    În zilele de 4-6 noiembrie a.c. la Londra (Anglia) are loc Târgul Internațional de Turism (WTM 2019), ajuns la a 40-a ediţie. Acesta se desfășoară la Complexul Expozițional ExCel și reunește peste cinci mii de expozanți din peste 180 de țări și regiuni. Sunt aşteptaţi un număr de peste 50 000 de vizitatori.

    Anul acesta Autoritatea Egipteană de Turism este sponsorul pentru inregistrarea vizitatorilor la Târgul Internaţional de Turism. Printre cei care participă la Târg sunt companii cunoscute de turism, proprietari de hoteluri, profesioniști din industria turismului, ambasadori, miniștri ai turismului. România este prezentă cu mai multe standuri expoziționale care oferă suveniruri și broșuri cu informaţii despre atracțiile turistice, și prezintă diferite regiuni ale țării.

    Pe lângă România, alte tari care ne-au impresionat profund și cu care tocmai am început o colaborare promițătoare sunt: Egipt, Maroc, Tunisia, SUA, Costa Rica, Peru, Rusia și nu numai. World Travel Market este cel mai important eveniment global din industria turismului care generează o cifră de aproximativ 3 miliarde de lire în contracte de afaceri.

 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters