Business Trip

Travel for business, stay for pleasure!

Schimbarea gratuita a datelor de calatorie

Compania aeriană românească Blue Air sărbătorește astăzi 16 ani de la primul zbor și oferă bilete de avion la reducere de 50% pentru toate zborurile până la 31 martie 2021.

Oferta Blue Air vine și cu schimbare gratuită a datelor de călătorie, având în vedere contextul actual.

De curând Blue Air zboară pe aeroporturile Paris Charles de Gaule, Amsterdam și Londra Heathrow, pe lângă aeroporturile tradiționale spre care oferea zboruri.

Cu oferta aniversară Blue Air poți să cumperi bilete de avion dus-întors București Otopeni – Londra Heathrow la prețuri de chiar 75.98 lei dus-întors.

Biletele de avion se pot rezerva pe site-ul Blue Air, iar pentru a descoperi datele cele mai ieftine sau variantele cele mai bune de călătorie vă recomand sa ne scrieti pe ticketing@business-trip.ro

Blue Air este a doua cea mai mare companie aeriană din România, după TAROM, după numărul de aeronave active din portofoliu. Până la debutul pandemiei, Blue Air era cea mai mare companie aeriană din România inclusiv din punct de vedere al flotei de avioane, dar și al numărului de pasageri transportați.
Compania aeriană are o flotă formată exclusiv din aeronave Boeing 737. Blue Air așteaptă anul viitor livrarea primelor aeronave Boeing 737 MAX direct de la fabrica Boeing din Statele Unite.

Oferte Speciale

office@business-trip.ro

Scrie-ne pe Messenger

Inscriere Parteneri

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters


Facebook


Instagram