belarus-deschide-turism

Belarus redeschide porțile turiștilor – cele mai multe țări au accesul permis

Belarus s-a redeschis oficial pentru turism la 15 iulie 2020 și permite acum peste 70 de țări să viziteze fără o perioadă de izolare de 14 zile.

belarus-deschide-turistiBelarus a actualizat recent lista țărilor cărora li se permite să intre fără a respecta o carantină de 14 zile. Există însă alte cerințe de intrare.

Lista națiunilor aprobate este un amestec și nu se  poate stabili de ce unele țări sunt incluse, în timp ce altele au fost omise, dar asta face parte din mediul de călătorie Covid.

Iată că națiunile actuale au voie să viziteze Belarusul fără carantină:

Albania, Algeria, Andorra, Australia,Austria,Belgia,Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Canada, China, Croaţia, Republica Cehă, Cuba, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda,Franţa, Germania, Georgia,Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Liban, Kazahstan, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Japonia,Malta, Malaezia, Mauritius, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Noua Zeelanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia , San Marino, Serbia, Singapur, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud,Spania,Suedia,Elveţia, Tailanda,Tunisia, Curcan,EAU,Regatul Unit,Statele Unite ale Americii si Vietnam. 

Se presupune că Belarusul ajunge doar la 100.000 și 300.000 de turiști pe an și, în mod evident, nu este un punct de vedere turistic, este o altă opțiune pentru călătorii romani care nu au multe destinații de ales in acest moment.

belarus-turisti

Belarus sunt 10.000 de lacuri. Multe dintre ele sunt foarte frumoase și merită vizitate cel puțin o dată.

Carierele cretacice sau cum sunt adesea numite „Maldive din Belarus”. După ce ați văzut acest loc, veți dori să rămâneți aici pentru totdeauna!

Apa azurie, peisaje frumoase și o atmosferă cu totul specială care nu te va lăsa indiferent.

belarus-turisti

Castelul Niasviž, sau castelul Nesvij este un castel rezidențial din orașul Niasviž din Belarus, aparținând familiei Radziwiłł și înscris pe lista patrimoniului mondial UNESCO. 

Vezi si: Cum arata acum complexul Amfitreatru-Panoramic-Belvedere dupa redeschidere

 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters