Bambara Hotel Premium – atmosfera Africii in mijlocul Europei

Un hotel deosebit pentru intreaga familie

Bambara Hotel Premium a fost construit în Felsőtárkány, lângă Eger, in Ungaria. Mărginita de o rezervație naturală, în mijlocul unei păduri de peste un hectar, clădirea hotelului evocă Africa de Vest, în timp ce confortul său oferă standardul obișnuit al hotelului european de cinci stele.

Locația hotelului este foarte favorabilă; este situat în Felsőtárkány, la poalele Munților Bükk, la 8 km de orașul Eger și la 27 km de autostrada M3. Hotelul este ușor accesibil pe autostrada M3; se află la 138 km de Budapesta, la 140 km de Debrecen, la 150 km de Nyíregyháza și la 53 km de Miskolc.

Frumusețea Africii și confortul Europei îi așteaptă pe oaspeți, căutând minuni, în mijlocul pădurii.

Zona spa a Hotelului Bambara include o saună pe bază de plante și mai multe piscine. Oaspeții se pot relaxa în cada cu hidromasaj în aer liber. La cerere, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Centrul wellness şi spa Bambara & Szahel ce se întinde pe două nivele pe o suprafaţă de 1000 metri patrati îşi aşteaptă oaspeţii cu atmosfera unui sat al tribului dogon. 

Centrul de relaxare Szahel Wellness este destinat exclusiv adulţilor, se află la ultimul nivel, într-o zonă înpădurită oferă o vedere panoramică asupra munţiilor Bukk. 

Multitudinea de piscine interioare si exterioare face din aceasta locatie una ideala pentru familii. Copiii mai beneficiaza de locuri de joaca, un cinema si un parc imens. In plus acestia pot vedea animale exotice si se pot bucura de ele. In aceeasi localitate exista si un Dino Park. 

Mascota hotelului este Biszu, o suricata, iar spre surprinderea oaspetilor are un parc special in care locuiesc suricate si o zona unde traiesc wallaby(canguri pitici). Familia de suricate este  alcatuita din 4 membri si poate fi observata tot timpul. 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurantul proprietăţii servește specialități africane și internaționale, precum și mâncăruri vegetariene. 

Hotelul Bambara are vedere la Parcul Național Bükk. Oraşul Eger se află la doar 10 minute de mers cu mașina. 

Orasul Eger este unul foarte interesant. Cu peste 52000 de locuitori este unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Europa. Este o bijuterie arhitecturala cu o multime de cladiri superbe construite in stil baroc. 

Distanta dintre Cluj si Eger este de 349 kilometri si poate fi parcursa in 4 ore, iar din Satu Mare distanta este de 224 kilometri si se parcurge cu usurinta in 3 ore. 

Pentru mai multe detalii: https://bambara.hu/en

 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters