bali-indonesia-septembrie

Bali intenționează oficial să redeschidă pentru turiștii internaționali începând din septembrie

Care sunt termenii deschiderii internationale

Guvernatorul din Bali, Wayan Koster a declarat că turismul intern va relua pe 9 iulie 2020 și va continua în august. Dacă la acel moment transmisia locală este scăzută, Bali își va redeschide granițele pentru turiștii străini.

„Am subliniat încă o dată, acesta este doar un plan, nu un program care va fi pus în aplicare cu siguranță”, a explicat guvernatorul.

„Dacă acest lucru este sau nu realizat, va depinde foarte mult de situația și dinamica dezvoltării Covid-19 pe teren, în special de transmisia locală din Bali”, a adăugat Koster.

Este prima dată când guvernatorul Bali a comunicat un termen cu privire la momentul în care turismul internațional va fi reluat pe insula zeilor.

Economia din Bali s-a prăbușit când a început pandemia cu până la 80% din PIB-ul insulei bazându-se pe turism.


Bali se va deschide pentru turismul intern începând cu 9 iulie.

Atracții turistice populare, inclusiv faimoasa pădure a maimuțelor Ubud se vor redeschide în aceeași zi.

bali-turism-septembrie

Dacă insula menține pandemia Covid-19 sub control, ei își vor redeschide granițele pentru turiștii străini.

Bali s-a clasat pe locul 2 printre primele destinații din lume la care călătorii vor să se întoarcă atunci când se termină pandemia.

Compania olandeză de ticketing online Booking.com a înregistrat pe ca Bali este pe lista dorintelor pentru cei mai multi oameni pe aplicația sa, listate de persoanele aflate în carantină din întreaga lume în martie și aprilie.

Pe listă, Bali se află pe locul doi printre cele mai dorite destinații turistice.

Ministerul Indoneziei pentru Turism și Economie Creativă spune că va implementa un program de curățenie, sănătate și siguranță (CHS) în principalele destinații turistice ale arhipelagului, întrucât se pregătește pentru a întâmpina vizitatorii după pandemia coronavirus, Bali urmând să devină locația pilot a proiectului.

Guvernatorul guvernatorului din Bali, Tjokorda, Oka Arta Ardhana, a declarat că provincia intenționează să creeze „grupuri de turism”, care ar fi zone turistice exclusive în care să fie implementate protocoale de sănătate la nivel înalt, astfel încât turiștii să poată fi primiți înapoi fără riscul de a răspândi COVID-19 localnicilor. 

sursa: traveloffpath.com

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters