calendar-zile-libere2020

Agențiile de turism vor fi puse sa introduca avansul incasat pentru pachetele turistice intr-o aplicație a Ministerului Economiei

Care este scopul aplicatiei?

Agențiile de turism vor fi puse să introducă avansul încasat pentru pachetele turistice într-o aplicație a Ministerului Economiei, a anunțat, miercuri, ministrul Virgil Popescu, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul Virgil Popescu a spus, în ședința de Guvern, că se lucrează la o nouă aplicație informatică prin care să se rezolve două lucruri. Primul este acela de a înregistra toți producătorii de materiale de dispozitive sanitare în aplicația Ministerului Economiei și a doua aplicație, cu același sistem, să se înregistreze absolut toți agenții economici din zona turismului, în special agențiile de turism.

Astfel, agențiile de turism vor introduce în sistem avansurile pe care le-au încasat de la clienți și plățile pe care le-au făcut, corespunzătoare avansurilor către partenerii externi pentru pachetele de vacanță încasate în avans.

Noi avem o centralizare. Ei sunt obligați să raporteze la nivelul fostului Minister al Turismului dar vrem să ne asigurăm că și acele raportări care au fost făcute și din care rezultă niște solduri neachitate din costul pachetelor de vacanță din cursul anului 2019 sunt cu adevărat reale și vrem să le mai certifice încă o dată”, a spus ministrul Economiei, Virgil Popescu.

 

Vezi si: Schimba tichetele de vacanta in bani de vacanta

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters