targ-turism

A doua zi la targul de turism de la Romexpo

Ce poti gasi la targ

Timp de patru zile, românii îşi pot cumpăra concediile mult dorite la preţuri speciale.
Târgul de turism al României, cel mai mare de acest gen din ţara noastră, se desfăşoară până duminică la Romexpo.
 
Operatorii au venit cu oferte şi reduceri atractive pentru toate buzunarele.
Indiferent că vă doriţi o croazieră sau un traseu ghidat, sigur veţi găși ceva pe gustul dumneavoastră. În ultimii ani, românii au renunţat să mai meargă singuri în vacanţe şi preferă să aleagă un pachet complet cu ghid inclus. Cei care nu se gândesc încă la concediile de vară, s-au orientat către ofertele de Paşte. Maramureşul este în continuare cap de listă.
 
Autorităţile speră  această ediţie a târgului să aibă impact mai mare.

Constanța – moment artistic

Dintre standuri s-a remarcat cel al Constanței cu un moment artistic  în prezența Fanfarei Militare a Forțelor Navale Române.

Oricine doreşte poate află mai multe despre destinația Constanța Mamaia, o strategie turistică integrată în care istoria, cultură, diversitatea gastronomică și savoarea locală completează viziunea provocatoare a generației Z.
 
„Constanța, Capitală Tineretului din România a pregătit evenimente cu tradiție, deja cunoscute pe plan național și internațional, dar și atracțîi pregătite pentru sezonul estival 2020, aplicații SMART care îi vor încuraja pe turiști să exploreze obiectivele destinației sau invităția de a practică sporturi acvatice (kite, kaiac, snorkeling, parasailing sau windsurf). Vizitatorii standului vor fi întâmpinaţi cu multe concursuri ce vor avea  premii bilete de avion, acces gratuit în cel mai nou parc acvatic din stațiune, sejururi, abonamente la cel mai mare festival de la Marea Neagră sau genți de voiaj”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru.
 
 
Marocul este prezent la târg cu oferte bune unde ne întâmpina cu ceai și ne recomandă: martie , aprilie, mai și  iunie  ca fiind cele mai potrivite luni pentru a vizita țara.
Pentru cei pasionați de natură Asociația Valea Zimbrilor ne invită  vizităm – Rezervația de zimbri din NeamțRezervația de zimbri la HațegRezervația Vama Buzăului( in Brașovși o viitoare rezervație din zona a munților Făgăraș
Ungaria este prezenta cu turismul balnear și ne prezintă cel mai mare complex din țară unde se poate merge pentru tratamente sau doar pentru distracție
 

Vezi si : Maramuresul se remarca la Targul de Turism de la Romexpo 2020

 
 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters