inima-destinatii

7 atractii naturale in forma de inima, perfecte pentru o vacanta in cuplu

Idei pentru o vacanta unica si de neuitat

Romanticii pasionati de calatorii in aer liber , vor fi, fără îndoială, uimiti de aceste minuni naturale în formă de inimă. De la atoli și insule până la lacuri și canioane, Mama Natură a dovedit că are un simț al umorului ciudat, precum și multă dragoste de împărtășit.

1. Heart Reef, Australia
O formațiune de corali de pe Insulele Whitsunday din Marea Barieră de Corală din Australia, iubitul Reef de inimă a ieșit natural din suprafața apei sub forma unei inimi. Micul atol poate fi apreciat doar din aer – snorkeling, scufundări și aterizare de orice fel sunt interzise – ceea ce îl face o destinație populară pentru zborurile scenice cu elicopterul, în special cele care implică cereri de căsătorie.

2. X Canyon, Arizona
Canioanele sunt pline de forme și culori, dungile și spiralele lor creând adesea iluzii optice. X Canyon, situat pe pământul Navajo, la aproximativ 30 de minute de la Page, Arizona, este o alternativă neaglomerată la Antelope Canyon. Overland Canyon Tours este singura ieșire permisă să intre în canioane, unele dintre ele având pereți de 150 de metri. Uită-te în sus și vei vedea probabil tot felul de imagini, în special inimile negre care apar pe peretii canionului.

3. Lac Calvaresc (Lake Heart), Elveția
Situat la aproximativ 7.000 de metri pe traseul montan Calanca, între văile Calanca și Mesolcina din Alpii Elvețieni, drumeții ajung la Lac Calvaresc („lacul inimii”), o piscină verde de apă in care poti face o baie răcoritoare în timpul verii. Marmotele se bucură și ele. Majoritatea oamenilor vizitează Heart Lake într-o drumeție de trei zile din San Bernadino, rămânând în cabane de munte pe parcurs.

7-forma-inima

4. Isla Corazón (Insula inimii), Argentina
Această insulă împădurită care plutește în apele glaciare ale lacului Mascardi din Patagonia argentiniană își poartă doar forma iubitoare din punctul de vedere estic al lacului Gutierrez. Multe excursii în caiac explorează districtul lacului Bariloche. Opriti-va pentru fotografii, sărutări, cereri in casatorie pe Isla Corazón.

7-forma-inima

5. Heart Rock, Maui
Pe locul Nakele Blow Hole, la nord de Kapalua, în vestul Maui, există o gaură în roca de lavă pe care oceanul a erodat-o în forma unei inimi. Mareele ridicate și valurile puternice creează un efect impresionant.

7-forma-inima

6. Double-Heart Stone Weir, Taiwan
Deși nu este chiar natural, deoarece a fost creat de pescari pentru a-și prinde captura odata cu mareele, Weir-ul de piatră cu două inimi din orașul Chimei, Taiwan, merită vizitat pentru estetica sa și pentru a afla despre o veche practica sustenabilă de pescuit.

7-inima-forma

7. Galešnjak – Insula Iubirii, Croatia

In Croația natura a avut grijă singură să demonstreze că există iubire și a creat frumoasa mică insulă Galešnjak în formă de inimă, astăzi cunoscută sub numele de „insula croată a dragostei” situată în nordul Adriaticii. Iubirea este peste tot în jurul nostru, dar uneori este nevoie de o privire mai atentă.

    Nelocuita insulă Galešnjak se găsește în nordul Dalmației, între Turanj pe riviera Zadar pe continent și insula Pašmana. Acoperită de păduri si măslini, este cunoscut pentru numărul mare de iepuri pentru care insula a devenit un habitat natural. Numai 0,132 kilometri pătrați suprafață, acest frumos miracol natural a fost descoperit accidental în anul 2009 pe motorul de căutare Google Earth, după care a fost imediat promovat pe canalele de televiziune, cum ar fi CNN și BBC. Întreaga lume a aflat de Galešnjak, insula perfectă în formă de inimă, care a contribuit în mare măsură la promovarea Mării Adriatice ca o destinație de top pentru vacanțe unice și de neuitat.

Vezi si : Targul de Turism al Romaniei

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters